Meclis Ziyaretimiz

27-Kasım–2007 tarihinde 13 kişi İle Bozkırlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan milletvekillerini ziyarete gitmiştir. Özellikle yöremizden seçilmiş Av. Hüsnü Tuna, Mustafa Kalaycı Ve Diğer Konya Milletvekilleri Ziyaret Edilmiş, Ziyaret Anında Bozkır'ın Sorunları Konuşulmuştur.

Heyet Sırası İle Konya Milletvekillerini Muharrem Candan, Ahmet Büyükakkaşlar, Mustafa Kabakçı, Abdullah Çetinkaya, Ayşe Türkmenoğlu’nu Ziyaret Ederek Konya-Bozkır’ın Sorunlarını Ayrıntılı Dile Getirmişlerdir. Ankara Gezisi Süresince, Ankara Bozkırlılar Dernek Başkanı Hasan Basri Yalçınkaya Refakat Etmiştir.

Ankara Gezisine Merkezi İstanbul 'Da Bulunan Bozkırlılar Dernek Eski Başkanı Hacı Himmet Güzel de Katılmıştır.

Aynı Gün İçinde; Başbakanlık Dış Tic.Müsteşarlığı (DTM). İhracat Genel Müd.Yrd.Ziya Altunyaldız Ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hikmet Tosun Ve Kardeşi Maliye Bakanlığı Bütçe Kontrol Daire Başk.Ertan Tosun Ayrıca Bozkır Kökenli Bürokratlar Da Ziyaret Edilmiştir.