Vakfımızın Yöneticileri

KAMİL BİLGİN ( BAŞKAN )
1945 Yılında Pınarçık köyünde doğmuştur. 1963'te İstanbul'a gelmiş, seyyar satıcılık, tezgahtarlık yaptıktan sonra 1974 yılında Mercan Örücüler Handa Bilgin Konfeksiyon’u açmıştır. Yıllarca tekstil işi ile uğraştıktan sonra 2007 yılında emekli olmuştur. Vakıf kurucularından olup, Genel Başkanlık görevini yürütmektedir. 2 erkek ve bir kız çocuğu babasıdır.

HASAN YETİŞEN (VEZNEDAR )
1934 Kuşça ‘da doğmuştur.1969 yılında İstanbul’a gelmiş, Unkapanı alt geçitte giyim üzerine ticaretle uğraşmıştır. Emekli olup Vakıfta gönüllü hizmet vermektedir. Vakıf kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesi olup,evli 3 kız ve 2 erkek çocuğu babasıdır.

ALİ ERGÜN
1936 yılında Aliçerçi köyünde doğmuştur.1950’de istanbula gelmiştir.Halen Beyazıt’ta toptan terlik ticareti yapmaktadır. Vakıf kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesi olup 2 kız ve 2 erkek çocuğu babasıdır.

BAYRAM ARI
1950 K.Hisarlık yaylasında doğmuştur.İlkokuldan sonra İstanbul ‘a gelerek seyyar satıcılık işleri ile ve Manavgat’ı çam dikerek ağaçlandırma işi ile uğraşmıştrı.Askerlik dönüşünde 2 yıl Almanya da çalışarak 1975 yılında Arı Çanta Kemer dükkanı açmıştır.Halen aynı işle uğraşmaktadır. . Vakıf kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesidir. ayrıca bir siyasi parti istişare heyetinde, Esler,Mesder, Saraçlar odası gibi bazı sivil toplum kuruluşlarında da görev almaktadır. 3 erkek ve iki kız çocuğu babasıdır

İ.HAKKI ÇOBAN
1960 Yılında Harman pınar Kasabası-Ferhatlar mahallesinde doğmuş,1975 yılında İstanbul’a gelmiştir.1985 yılında Konfeksiyon atölyesi açmış, 1986 Mercanda Blu Jeans imalatına başlamıştır.Halen ticarete devam etmektedir.Ferhatlar mahallesinin bir araya gelmesinde birlik ve beraberlik sağlanmasında aktif rol üstlenmiş,4 yıl köy Derneği Başkanlığı yapmıştır. Vakıf Yönetim Kurulu üyesidir.

CAFER HAKKI YAREN
1960 Yılında Taşbaşı köyünde doğmuş,13 yaşında İstanbul’a gelmiş ve torna tesviye işleri yapan bir atölyede çırak olarak işe başlamıştır.1984 yılında Merter de kardeşleriyle birlikte Hamle Büro Mobilyalarını A.Ş. kurmuştur.2000 yılında şirketi fes ederek ortaklığı bitirmiş, aynı yıl Ofissan Büro Mobilyaları AŞ.’yi kurarak yurt dışı ve içi mobilya sektöründe kurduğu müşteri ağı ile aranılan bir marka haline gelmiştir. Vakıf Yönetim Kurulu üyesidir.

ABDÜLKADİR DURAN (MUHASİP)
1962 yılında Harmanpınar kasabasında doğmuş,ilköğrenimini H.pınar kasabasında,Orta öğrenimini Bozkırda,lise tahsilini Seydişehir’de Üniversiteyi Konya Selçuk Üniversitesinde tamamlayarak iş hayatına Konya da atılmıştır. Daha sonra İstanbul da birkaç şirkette muhasebe müdürlüğü yaptıktan sonra kendi Mali müşavirlik Bürosunu açmıştır. 2006 yılında da Esenler Giyimkent sitesinde KONYA SOFRASI adıyla resturant işletmeciliğine başlamıştır. Vakıf kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesidir.

İBRAHİM KOÇAK:

02.06.1954 Yılında ALİÇERÇİ Köyünde doğdum. İlk okulu köyümüzde orta okulu Ahırlı da Liseyi de Bozkır da okudum.1972-1973 dönemi mezunuyum.Adana da seyyar terlik satıcılığı yaptım.1978 yılın da Çarşı kapı da Güler Kavafiye adıyla 2009 yılına kadar ticaret yaptım. Şu anda emekli olup Kaya şehirde ,ikamet etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.

İSMAİL GÖKSU:

27.04.1963 Yılın da İstanbul doğumluyum. Kovanlık köyündenim Uzun yıllar tektil işi ile uğraştıktan sonra Emekliliğe ayrıldım.Vakıf kurucu üyesiyim.

MUSTAFA CAN:

1956 YILINDA Bozkır-Ferhatlar köyünde doğdum.1968 yılda İstanbul la geldim. Evli ;2 erkek ve bir kız olmak üzere 3 Tane çocuğum var.Halen Ender Konfeksiyon Pantolon ismi ile devam ediyorum.

ÇETİN ÖĞÜTÇÜOĞLU

1971 Konya Bozkır İlçesi Kuşça Köyü Doğumlu. ilköğretimimi İstanbul Bayrampa-şa'da, Liseyi Bağcılar Lisesinde bitirdi.1987 yılında Gazi Ünüversitesi Eczacılık Bölümünü kazandı. 1 yıllık eğitimin ardından, İstanbul Ünüversitesi Eczacılık Fakül-tesine yatay geçiş yaptı. 1993 yılında mezun oldu. Bu arada 1991 yılında evlendi. 1992 tarihinde İsa isminde bir oğlu oldu. Askerliğini 1994 yılında İzmit, Cengiz To- pel Deniz Üs Komutanlığı revirinde Asteğmen olarak yaptı. Hâlen başında bulundu-ğu Eczaneyi, 1996 yılından beri, işletmektedir. 2011 yılı Bozkır Beyi seçildi. 2010 yı-lından beri, Kuşça Köyü Dernek Başkanlığı yapmaktadır. Bununla beraber, Bahçelievler Belediyesi Spor Dairesi bünyesinde Araştırma-Geliştirme Kickbox Bölümü üyesi. 2012 yılında Bozkırlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.