2020-2021 yılı Burslar Hakkında

Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2020-2021 yılı Burslar Hakkında

Değerli Bursiyer adayları

Tüm dünyanın yaşadığı covid-19 salgını nedeniyle bu yılki faaliyetlerimizi pandemi şartlarına göre yeniden düzenleme ihtiyacı hissettik.

Buna göre 2020-2021 eğitim öğretim dönemi bursları konusundaki nihai kararımız YÖK’ün üniversitelerdeki eğitim faaliyetlerinin nasıl olacağını ilan ettikten sonra kesinleşecektir. Sizlerinde bildiği üzere geçen dönem uzaktan eğitim sürecinde Pandemi sebebi ile alınan tedbirler ve getirilen yasaklar arasında dernek-vakıf gibi STK faaliyetlerine de kısıtlamalar getirildi. Ayrıca vakıf gönüllüsü ve bağışçısı çok sayıda esnafımızda işyerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Bu  sebeplerle sizleri imkanlar dahilinde yapılabildiği ölçüde ödemeler yaparak bu süreci atlatmaya çalıştık fakat BURS ödemelerini kesmedik,

2020 - 2021 eğitim öğretim yılı ve STK faaliyetlerine getirilen kısıtlamalara dair belirsizlik devam ettiği sürece bizim de Vakıf olarak burslar konusunda net birşey söylememiz mümkün görünmüyor. Pandemi süreci ile birlikte gelişen anlık değişim ve düzenlemeleri yakinen takip eden Vakıf yönetimimiz gelişmelerin seyrine göre sizin lehinize olacak kararları almak için azami gayret gösterecektir.

Bilgi ve ilginize saygı ile duyurulur.