TANIŞMA ve KONFERANS

Konferansa Davet:  Bürokrat ve Akademisyen Sn Prof. Dr. Kudret BÜLBÜL'ün yeni kitabı "Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik" üzerine konuşacağı konferansa davetlisiniz.   24 Mart 2018, Cumartesi, Saat:12:00,  Bozkırlılar Vakfı Bahçelievler Mah. Elmalı 2 Sokağı, No:10 A Bahçelievler İstanbul

Vakıf yönetimi ve İstanbuldaki Bozkır dernek başkanlarının katılacağı Konferansa  ve Mart-Nisan burslarının ödeneceği toplantıya mazeretsiz katılmanızı rica ediyoruz.

Prof. Dr. Kudret BÜLBÜL Dekan Vekili, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi.  2010-2017 yılları arasında, dört yıla yakın Başbakanlık Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı/Vekili, üç yıla yakın Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı, son olarak kısa bir dönem Başbakanlık Müşaviri olarak görev yaptı. Halen Yıldırım Beyazıt Ü. SBF Dekanı olarak görev yürütmektedir.