KASIM-ARALIK Burs Ödemeleri

İSTANBUL BURSİYERLERİ ile TANIŞMA TOPLANTISI:

17 Aralık Cumartesi saat 12:00 de vakıf merkezinde tanışma toplantısı yapılacaktır.
Vakıf Yönetim kurulu ve bursiyerlerimizin tanışacağı ve ilk bursların ödeneceği programımıza bütün bursiyerlerimizin katılmaları zorunludur.

İstanbul dışı bursiyerlerimizin
Bursları hesap numaraları tamamlanmasıyla birlikte 12.Aralık.2016 tarihinde Bankaya liste verilecek en geç 16 Aralıkta hesaplarına geçecektir.

2016-2017 ÖĞRETİM YILI BURS ÖDEME TAKVİMİ

(BURS ÖDEMELERİ 2 AYDA BİR YAPILMAKTADIR)
1. KASIM-ARALIK BURSLARI   :300 TL
2. OCAK-ŞUBAT BURSLARI     :300 TL
3. MART-NİSAN BURSLARI      :300 TL
4. MAYIS-HAZİRAN BURSLARI: 300 TL OLARAK YAPILACAKTIR.

UYARI:

1. VAKFIMIZDAN BURS ALAN İSTANBUL DIŞINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER BURSLARI ALDIKLARINDA E-POSTA ADRESİMİZE: ADINI SOYADINI YAZDIKTAN SONRA BURSUMU ALDIM.
İLK BURS ÖDEMELERİNDE HESAP NUMARALARINDA OLAN YANLIŞLIK VARSA ACİL MÜDAHALE ETMEMİZ LAZIM.EĞER GEÇ YAZIŞMA YAPARSANIZ BUNDAN BİZ SORUMLU OLMAYIZ BURSUNUZ DA BAŞKASINA YATIRILMIŞ OLUR.MUTLAKA ADINIZ SOYADINIZ YAZIN RUMUZ İFADELER VE MAİL ADRESİ YAZILI OLMASI BİZİ UĞRAŞTIRIR.

2. AYRICA BURSİYER ÖĞRENCİLER HER YIL VAKFIMIZA BAŞVURU YAPMAK ZORUNDADIR. ÜNİVERSİTE ÖĞRENİMİ BOYUNCA HER ÖĞRENİM YILI BAŞINDA ÖĞRENCİ BELGESİ VE TRANSKRİP ALIP 3 DERS ÜZERİ BAŞARISIZ DERSİ OLAN ÖĞRENCİNİN BURSU KESİLİR.

3. BURSİYER ÖĞRENCİLERİN REFERANS BİLGİLERİNİ HER YIL BAŞVURU FORMLARINA YAZMAK ZORUNDALAR. ÖĞRENCİNİN BİZDEN BURS ALDIĞINI REFERANSININ HABERİ OLMASI LAZIM.2. 3.4. BAŞVURULARDA REFERANSINI YAZMAYANIN FORMU DİKKATE ALINMIYACAKTIR.

4. BURS ZAMANI GELİNCE SİZLERE WEB SİTESİ,E-POSTA ADRESİNİZE BİLGİ VERİLECEK BURS YATIRILDIĞINDA GSM İLE CEP TELEFONLARINIZA KISA MESAJ ATACAĞIZ.

VAKIF YÖNETİMİ