SENA KIZ KU'AN KURSU MEZUNU HAFİZELER TAÇ TAKTI

IMG2683-Kopyala
IMG2767-Kopyala
SENA KIZ KU'AN KURSU MEZUNU HAFİZELER TAÇ TAKTI

Konevi Kültür Merkezinde çok sayıda kişinin izleyici olarak katıldığı törende İl Müftüsü Pr.Dr.ALİ AKPINAR  Karatay Müftüsü Hasan Hüseyin ASLANTÜRK  ve Vakıf Konya  Şubesi Başkanı Hasan ALİ ÜNLÜ’ de katıldı. Konuşma yapan il Müftüsü AKPINAR İslam dininde Kuran’ın ve hafızlığın önemine değinerek şunları söyledi; “Bu kadar kalabalık izleyici karşısında duygulanmamak elde değil.. Hafızlığın İslam Dünyasında çok ayrı bir yeri vardır. Kuranı onlar muhafaza ederler. Yüce Allah hafızlara okudukları Kuran ile amel ederlerse şefaat hakkı da veriyor. Hafızlarımızı, hafızlarımızın ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum.”

İl Müftüsü Pr.Dr.ALİ AKPINAR konuşmasında Anneliğe vurgu yaparak şunları söyledi “Cennet anaların ayakları altındadır sözü sizlerle tecelli oluyor. Böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Bu hafızları yetiştiren hocalarımızdan da Allah razı olsun. Bizler hizmetkarız. Hizmette katkımız olursa da bunu mütalaa ederiz. Hafızlarımıza başarılarının devamını diliyor, bu evlatlarımızı yetiştiren analarımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi. Genç hafızların aileleri duygusal anlar yaşadı. Hafızları arkadaşları da yalnız bırakmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Katılımın yoğun olduğu tören, Konuşmaların ardından çeşitli hediyeler verildi. Ardından hafızlar, hafızlık taçlarını giydiProgram Kur’an kursu öğrencilerinin ilahi dinletisi ile sona erdi.

.