2015-2016 BURS SONUÇLARI

Burs Sonuçları 14.11.2015 Cumartesi Günü açıklanmıştır. Burs a başvuran öğrencilerin hepsine cep telefonlarına kısa mesajla burs alıp almayacakları bildirilmiş , ayrıca Liste olarak açıklanmamıştır.

Vakıfımız Veren El ile Alan El arasında Köprü Vazifesi Görmektedir.

İmkanlar dahilinde bu yıl toplam 139 kişiye burs verilebilecektir. Vakfımız her yıl gurbette ailesinden uzakta okuyan öğrencilere daha çok tercih etmiş ve İstanbul dışında okuyan gruba daha çok sayıca vermiştir. İstanbul da okuyanlar ise mülakatta değerlendirilerek listeye alınmıştır. Daha çok insanımıza burs vermek onların elinden tutmak isteriz. Elimizdeki imkanlar bu kadar üzüntümüzü sizlerle paylaşır derslerinizde başarılar dileriz...

NOT: İSTANBUL DIŞINDAKİ BURSİYERLER ACİLEN VAKIF BANKTAN HESAP AÇTIRIP HESAP NUMARANIZI

E-MAİL: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ADRESİNE 00158.... İLE BAŞLAYAN VAKIF BANK HESAP NUMARANIZI ACİLEN BİLDİRİNİZ.

Bozkırlılar Vakfı