Bozkırlılar Vakfına Araç Bağışı Yapıldı

Zinnur Oto Galeri Duran YALÇIN tarafından (BOZKIRLILAR VAKFI'na ) araç bağışında bulunuldu.
________________________________________

Piyasa değeri 50 bin değerindeki sıfır Hunday marka H 100 kamyonet aracın kontağı BOZKIRLILAR VAKFI işlerinde kullanılmak üzere Davut ÇUKURKAVAK Hocaya teslim edildi. Dün akşam saatlerinde aracı teslim alan, Davut hoca bütün KONYALI işadamlarına örnek olacağını ümit ettiği bu bağıştan dolayı ilgili kişiye teşekkür ettiğini söyledi. Bu aracın tümüyle BOZKIRLILAR VAKFI nın kız kur'an kursu hizmetinde ayrıca hayır işinde kullanılacağına vurgu yapan Davut ÇUKURKAVAK Hoca,

"Sonuçta bu çok anlamlı bir bağıştır. Bu araç fakir fukaraya ve kur'an öğrencilerine hizmet edecek. Fakir öğrenciler bize Allah razı olsun derken, bağışı yapan bu arkadaşımızda bu duadan nasibini alacaktır. İlimizdeki diğer yardımsever vatandaşlarında yoksul insanlarımıza, üniversitede, öğrenim gören öğrencilerimize burs vermek gibi sosyal sorumlulukları var. Bunun için bu arkadaşımızın yapmış olduğu davranışın örnek olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bağışı yapan Zinnur Oto Galeri Duran yalçın ise, yaptığı bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sadece bir insan olarak üzerine düşen görevi yaptığını söyledi.

Haber: F.ŞİRİN