Bozkır ve Köyleri Dernek Başk. İstişare Toplantısı

İstanbul BOZKIRLILAR VAKFI Başkanı Kamil BİLGİN İstanbul'daki Bozkır ve Köyleri dernek başkanlarını 28.03.2015 Cumartesi davet ederek istişare toplantısı düzenledi. Vakıf binasında yapılan istişare toplantısında Bozkır' ın yöresel yemeği olan etli Bozkır pilavı ikram edildi.

Toplantıya katılan köy dernekleri İstanbul'daki Bozkır 'lığların. sorunları ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulundular.

Ayrıca Bozkır 'daki köylerinin sorunları ve bu sorunların nasıl giderilmesi konusunda da istişarelerde bulundular. Köy derneklerinin faaliyetleri ve projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunulan toplantı gayet samimi bir havada gerçekleşti.

Toplantıya katılan köy dernekleri ve Bozkırlılar Vakfı yöneticileri söz alarak sorunlarını ve çözüm yollarını ilettiler.

Toplantıya katılan köy dernekleri ve Bozkırlılar Vakfı yöneticileri Feshane'de gerçekleştirilen İstanbul Konyalıların Günü Bozkır standı hakkında da değerlendirmelerde bulundular.

Dernek yöneticileri olarak çok memnun kaldıklarını belirterek gelecek yıl yapılacak Feshane Günleri'nde neler yapılabileceği konusunda da istişarelerde bulunuldu.

İstişare toplantısına katılan dernek başkanları kendilerini ve dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra Bozkırla ilgili sorunları konuşup karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.