Eski Bozkır Kaymakamları ile Kahvaltılı Toplantı

Bozkırlılar Vakfı daha önceki dönemlerde ilçemizde görev yapan kaymakamlarla Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, ve Halen Tmsf başkan danışmanı ve digiturk yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Abdullah Güzeldülger le birlikte kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Ayrıca toplantımızda eski Bozkır dernek Başkanı Himmet Güzel, Yusuf Gül, Doç. Dr. Mustafa Kalaycı digi Türk ten Yunus Albayrak, Av. Erhan Baki Selek, Mustafa Doğan, Bölge İdari Hakimi Osman AYDIN ve Vakıf yönetim kurulunu bir araya geldiği kahvaltılı toplantı da Vakfımızın projeleri ve ihtiyaçları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarına, iletişim, iş birliği ve görüşme imkânı bulmalarına vesile oldu. Sefaköy Ovalıda yapılan toplantı sıcak bir ortamda gerçekleşti.