Burs Sonuçları Açıklanma Tarihi

Buna göre bu yıl 2014-2015 öğretim yılı kesin BURS sonuçlarını KASIM AYI sonunda açıklanacaktır.

Değerli öğrencilerimiz

Kendi eviniz gibi gördüğünüz vakfımız, hayırsever hemşehrilerimizin yardımları ile sizlerin ihtiyaçları arasında bir köprü görevi görerek burs hizmeti sunmaktadır. Dolayısıyla hemşehrilerimizin bize emanet ettiği bursları ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize ulaştırmak vakfımız için vicdani ve hassas bir görevdir. Burs başvuru sürecinin uzun ve titiz olması da bu hassas görevin gereğidir. Bize emanet edilen her bursu başarılı, ihtiyaç sahibi Bozkır’lı öğrencilemize ulaştırmakla mükellefiz.

Burs başvurusunda bulunurken lütfen bu hassasiyetlerimizi ve görevimizin ağırlığını göz önünde bulundurup başvuru yapınız. Aşağıda yer alan altı başvuru şartını taşıyorsanız burs başvurusunda bulununuz. Unutmayınız ki altı başvuru şartını taşımayıp, burs başvurusunda bulunmanız mülakat ve burs başvurusunun diğer süreçlerinin yavaş ilerlemesine sebep olacak ve öğrenci arkadaşlarınıza rahatsızlık verecektir.

EĞİTİM BURSUNA BAŞVURMAK İÇİN:

Genel Şartlar:
1- Konya – Bozkırlı olmak.
2- Başarılı olmak
(Sınıfını Doğrudan Geçmek)
3- Yardıma muhtaç olmak,
4- Aynı aileden ikinci bir kişinin
(kardeş) Vakıf bursiyeri olmaması.
5- Lise ve Açık Öğretim Üniversitesinde okuyanlar ile
 Özel üniversitelerde ücretli okuyanlar,

%75, %50, %25 burslu okusalar dahi burs başvurusunda bulunamazlar.

***Özel üniversitelerde ücretli okuyanların  % 100 burslu okuyor olmaları gerekmektedir.

6- 2 YILLIK MESLEK YÜKSEK OKULLARINDA OKUYANLARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Değerlendirmede Dikkate Alınacak Özel Şartlar:

1-)Yetim veya öksüz olmak,

2-)Mali durumunun çok zayıf olduğunu belgelemek,

3-)Hazırlık veya 1.sınıf öğrencilerine değerlendirmede öncelik verilir,

4-)Üniversitede (yüksek okulda) okuyan kardeşi olanlara öncelik verilir,

5-)Daha önce burs almamış olan üçüncü ve daha üstü sınıf öğrencileri başvuru yapamaz,

6-)Bir aileden bir kişi başvurabilir,

7-)İkinci öğretim öğrencileri başvurabilirler.