Selçuklu Belediye Başkanından Vakfımıza Ziyaret

Bozkırlılar Vakfı Genel Merkezi Konya'ya her geldiğinde Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY'ı makamında ziyaret etti. Sayın Başkanımız da bir hemşehrimiz olarak İstanbul da Vakıf merkezini ziyaret ederek nezaket ziyaretinde bulundu.

Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette Vakıf yöneticileri ile sohbet edip yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı.Bozkır da başlattığımız Bozkır Öğrenci yurdu ile ilgili gelinen son durum hakkında Vakıf başkan yardımcısı Mustafa İMIK bir sunum yaptı.

Bozkır'ın Taşbaşı Köyünden olan Selçuklu Belediyesi Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY'ında Vakıf hakkında düşüncelerini dinledik

Bozkırlılar Vakfının çalışmaları hakkında iki saate yakın süren görüşmeden sonra Başkan ile Hatıra Fotoğrafı çektirdik
Çalışmalarıyla ve hizmetiyle Konya'nın gönlünü aldığını bildiğimiz Bozkır Taşbaşı'ndan olan
hemşerimiz Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY Bey'i kutluyor ve Bozkırlılar Vakfı olarak her plâtformda destekliyoruz.