Burs Vermek İster Misiniz?‏

Üniversite öğrencisi bir kardeşinizin elinden tutmak,

ona burs vermek ister misiniz?

Geçtiğimiz 23 yılda, sizlerin de içinde bulunduğu binlerce üniversite öğrencisi genç kardeşlerimize burs imkanı sağlayıp onların okuyup birer mühendis, doktor, avukat, öğretmen, ilahiyatçı vb gibi ülkemize fayda sağlayacak insanlara dönüşmesinde ufakta olsa bir katkımız oldu.

Bu yıl da farklı üniversitelerin, farklı fakültelerinde, farklı sınıflarda okuyan, burs ihtiyacı olduğunu yakinen bildiğimiz, bir çok genç kardeşimize; burs vereceğiz. Sayıyı daha da çok artırmak istiyoruz. Bu yüzden de siz değerlerli kardeşilerimizle irtibata geçmeye karar verdik. Bir zamanlar sizlere burs veren bu vakıf şimdi yeni öğrenci kardeşlerinize burs vermeye devam ediyor ve bunun için de maddi imkanlarını tamamen seferber etmiş durumda. Sizler de bu çorba da bir katkınız olmasını isterseniz, öğrenci olduğunuz zamanlar da sizlere ufakta olsa bir nefes aldıran bu burslarımızın şimdi başka kardeşlerimizin okumasına katkıda bulunmayı isterseniz kapımız bağışlarınıza sonuna kadar açıktır.

2014 – 2015 eğitim – öğretim döneminde bir öğrenci kardeşimize aylık 125 Tl'den 8 ay olmak üzere toplam 1000 tl burs vereceğiz. Eğer katkıda bulunmak isterseniz aşağıda yazmış olduğumuz banka hesap numaralarımıza bağış yapabilir ya da vakıf merkezimize uygun bir zamanda uğrayarak hem bir çayımızı içer hem de bağışınızı yapabilrsiniz.

Aynı zamanda temeli 15 Haziran 2013 tarihinde atılmış olan bir yurt projemiz de memleketimiz topraklarında, Bozkır'da hızla yükseliyor. Bütün hemşehrilerimize ve vakfımızdan zamanında ihtiyacı olupta burs alan kardeşlerimize sesleniyoruz. Vakıf olarak büyük bir yükün altına girdik, hizmetlerimiz yarım kalmasın maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz.

HESAP NUMARALARIMIZ

BOZKIRLILAR İLİM KÜLTÜR ve YARDIMLAŞMA VAKFI