Bozkırlılar Vakfından İstişare Yemeği

Bozkırlılar Vakfı istişare yemeği tertip etti. Bahçelievler Öğretmenevinde yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemekte konuşan Vakıf başakanı, amacının hemşerilerin birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirterek, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan şahsım ve Vakıf mütevelli heyeti adına büyük bir onur ve kıvanç duyuyorum. Bu buluşma; birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik buluşmasıdır.
Güzel bir deyiş vardır bunu belirtmeden geçmek istemiyorum.

'Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane', biz de bu anlayıştan yola çıkarak böyle bir yemek düzenlemeyi uygun gördük. Burada bir araya gelmemizin amacı siz değerli dostlarımız ve hemşerilerimize bazı konuları istişare edip, bazı kararlarda hemfikir olmak, en önemlisi de bu bahane ile bir araya gelip aramızdaki muhabbetin, sevginin, birbirimize bağlılığın, biraz daha artmasına vesile olmaktır. İstişare sünnettir. Hazret-i Adem şöyle buyuruyor,

'İşlerinizi istişare ile yapın. Eğer ben, yasak meyve konusunda meleklerle istişare etseydim, musibete maruz kalmazdım.' Bundan dolayı bizlerde bazı konularda yanlış yapmamak için zaman zaman siz değerli dostlarımızın fikirlerine başvurup istişare yapacağız. Vakfımıza yardım eden, desteklerini esirgemeyen tüm hemşeri ve dostlarımıza buradan şahsım adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Vakıf faaliyetleri ile ilgili Slayt gösterimi yapıldı yapılan hizmetler Bozkır da başladığımız yurt projesi ve geldiğimiz son nokta slayt gösterildi. Vakıf başkan yardımcısı Mustafa İMIK

daha sonrası için birliğimizi sağlayıp her toplumda her konuda güçlü olarak bizimde var olduğumuzu göstermek için burada alacağımız kararları birlik, beraberlik içerisinde en iyi şekilde vermemiz gerekiyor. Bu toplantımızın bizlere ve memleketimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor, sizleri saygı ile selamlıyorum" dedi.

Konsiad Başkanı Abdullah BAŞCI yapılan hizmetlerin çok güzel olduğunu ve Konsiad olarak bizde bu hizmetlere katkıda bulunacağız sözü verdi.

Vakıf kurulduğundan beri vakıf yönetiminde olan ve hastalığı nedeniyle ayrılan Hasan VURAL'a plaket verildi. Program sona erdi.