Olağan Genel Kurul Yapıldı

BOZKIRLILAR İLİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI OLAĞAN GENEL KURUL

Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın 01 Ocak 2012- 31 Aralık 2013 yılları olağan genel kurul toplantısı 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 14.00 de vakıf merkezi (Talatpaşa Cad. Elmalı Sok. No: 14/3 Bahçelievler- İSTANBUL) adresinde ilan edilen gündemi görüşmek üzere haziruna listesinde imzası bulunan üyelerle toplanmışlardır.

1- Vakıf genel başkanı Sn. Kamil Bilgin tarafından genel kurulun açılışı yapılmış olup, hazirun listesinde imzası bulunan üyelerle toplantının yapılmasına karar verilmiştir.

2- Gündemin 2. Maddesine geçilerek Divan heyetinin seçimi yapılmış olup, MUSTAFA IMIK genel kurul toplantı başkanlığına, ABDÜLKADİR DURAN kâtip üyeliğe ve İSMAİL GÖKSU üyeliğe katılanların oybirliği ile seçilmişlerdir.

3- Genel kurul toplantı başkanı Mustafa İmık gündemi tekrar okuyarak, gündemle ilgili herhangi bir teklifin olup olmadığını sordu. Gündem maddeleri aynen kabul edildi. Gündemin 3. Maddesinde ekli listedeki YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Abdülkadir Duran tarafından haziruna okundu ve müzakereye açıldı. Faaliyet raporu katılanların oybirliği ile kabul edilmiştir.

4- Gündemin 4. Maddesinde yine ekli listedeki DENETLEME KURULU RAPORU, Denetleme Kurul üyesi Veli Arı tarafından okundu ve müzakereye açıldı. Rapor oybirliği ile kabul edildi.

5- Yönetim Kurulunun ve Denetleme Kurulunun İBRASINA geçildi. Katılanların oybirliği ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu ayrı ayrı İBRA edildi.

6- GEÇİCİ ( Tahmini ) BÜTÇE, Abdülkadir Duran tarafından okundu, müzakere edildi ve oybirliği ile kabul edildi.

7- Vakıf kurucu üyelerinden vefat eden MUSA GÜL ve kurucu üyelikten kendi isteğiyle istifa eden MUSTAFA ALGÜL ün yerlerine, gündem gereği seçim yapılmış olup, ABDÜLKADİR DURAN ve MUSTAFA İMIK oybirliği ile KURUCU ÜYELİĞE seçilmişlerdir.

8- Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerin seçilmesine geçilmiş olup, ekli listede görülen;

ABDÜLKADİR DURAN, BAYRAM ARI, KAMİL BİLGİN, MUSTAFA İMIK, HASAN YETİŞEN, ALİ ERGÜN, CAFER YAREN, ÇETİN ÖĞÜTÇÜOĞLU, İBRAHİM KOÇAK, İSMAİL GÖKSU, NEVZAT SAK, MUSTAFA CAN ve İ. HAKKI ÇOBAN Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine,

YAHYA DEDİŞ, FATİH SEL, MEHMET SAĞLAM, FATİH ŞİRİN, AHMET PETEK, MEHMET CAN ve SERDAL GÜL Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine,

MEVLÜT CEYLAN, VELİ ARI ve HÜSEYİN BÜYÜK Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine,

AHMET CAN ve AHMET DUR Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine katılanların oybirliği ile seçilmişlerdir.

9- Gündemin Dilek ve Temenniler maddesinde söz alan MEHMET CAN;

Yeni seçilen vakıf yönetiminin özellikle HANIMLAR KOMİSYONUNA önem vermesini, hanımlara yönelik çalışmaların çoğaltılmasını ve hanımların vakıf çalışmalarında görev almalarının temin edilmesini önermiştir.

Söz alan VELİ ARI ise;

Vakfın faaliyetlerinde GENÇLERİN de katılımını temin etmemizin önemini anlatmış, genç neslin vakıf faaliyet ve yönetiminde görev ve sorumluluk almalarının temin edilmesini önermiştir.

10- Vakıf Genel Başkanı Kamil Bilgin haziruna teşekkür konuşması yapmış ve toplantı, genel kurul toplantı başkanı Mustafa İmık tarafından kapatılmıştır.
Bu tutanak başkan ve iki üyenin beraberce tanzimi sonucunda imza altına alınmıştır.
31.05.2014

TOPLANTI BAŞKANI KÂTİP ÜYE ÜYE