BOZKIRLILAR VAKFI'ndan Bayrampaşa Kaymakamı ziyareti

Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kamil BİLGİN, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ERGÜN, Mustafa IMIK, Abdülkadir DURAN, Çetin ÖĞÜTÇÜOĞLU ve Bozkırlılar Derneği eski Başkanı Himmet GÜZEL Bayrampaşa Kaymakamı Sn. Hasan GÖZEN'i makamında ziyaret ettiler.

Daha önce Bozkır ilçemizde Kaymakamlık görevini başarıyla sürdüren Sn. Hasan GÖZEN'e yeni görev yeri olan Bayrampaşa ilçesindeki hizmetlerinden ve vakfımıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Bozkırlılar Vakfı olarak şükranlarımızı ilettik.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Sn. Kaymakam Hasan GÖZEN vakfımızın kendisine gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için memnuniyetini ifade ederek vakfımızın göstermiş olduğu üstün hizmetlerin devamını diledi.