Ziya ALTUNYALDIZ ‘dan Vakfımıza Ziyaret

GÜMRÜK VE DİŞ TİCARET MÜSTEŞARI Ziya ALTUNYALDIZ 08.03.2014 tarihindeki İstanbul KONSİAD programı vesilesiyle uzun zamandır arzu ettiği ve ilçemizin göz bebeği dediği Bozkırlılar Vakfı'nın Merkezini ziyaret etme fırsatı bulduğundan dolayı çok memnun oldu.

"Vakfımızın çok değerli Başkanı Kamil Bey , Yön.Krl. Üyesi Bayram Arı ve arkadaşlarının ; Bir inanç ve ideal ile

yola çıkan ama az imkanla fakat gönül zenginliği ile neleri gerçekleştirdiklerini görmek hiç te abartılı olmayacaktır.

Mütevazi imkanlarla yola çıkan bu gönül kuruluşu ve onun hizmet erlerine hizmetlerinin devamında Cenab-ı Haktan yardım niyaz ederim.

Bu vesile ile en derin selam ve saygılarımı sunarım..." diyerek duygularını aktardı.