Bahçelievler Belediyesinin Ziyareti

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Bozkırlılar Vakfının düzenli olarak yapmış olduğu haftalık Vakıf  toplantısına Bahçelievler Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ereğlili hemşehrimiz Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali ÖZYİĞİT ,  Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Kadir ÜNVER ve bazı yöneticiler katıldı.

Başkanımız Kamil BİLGİN bey kısa bir açılış konuşması yaparak İlçemiz Belediye Başkanına ve ekibine bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayıp yapmış oldukları her turlu maddi ve manevi desteklerinden dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür etti.

Daha sonra Sn. Belediye Başkanımız ; “Bizim ilçemizde yaşayan Bozkırlı kardeşlerimizi içimizden birileri olarak biliyoruz, zaten’de öyledir”diyerek bozkırlılara olan duygularını en içten şekilde kelimelere aktardı.

Sn. Başkan herkesle ayrı ayrı ilgilenerek sorunlarını dinledi , yardımcılarına notlar aldırdı.

Vakıf Başkanımız Bahçelievler Belediye Başkanı Sn.Osman DEVELİOĞLU’na ve ekibine yapmış olduğu katkılardan ve bu samimi ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

BOZKIRLILAR VAKFI