ÖĞRENCİNİN GÖNÜL KALEMİNDEN

Paylaşmanın bereketini vakıf insanı olabilme erdemine katabilmiş herkesi saygıyla selamlarım.
Vakıf bilincini alabilmenin en kuvvetli araçlarından birisi vakıf hizmetlerine dâhil olabilmektir. Özellikle Bozkırlılar Vakfında öğrenci olduğum dönem içerisinde gördüğüm emek ve özveri, genç olmanın gelecek için nasıl bir sorumluluk olduğunu ispatlamıştır. Vakfımızın çalışmalarına katılmış olan herkes, gençliğin yarınlarımız olduğunu tüm hizmetlerinde vurgulayıp, bu bilinci yaşatmaktadır.

Burs imkânı ve öğrenci yurtlarımız eğitim-öğretim için elden gelenden fazlasının yapılmaya çalışıldığını göstermektedir.

Yöresel günler ve piknikler, Arabaşı günleri, sünnet şölenleri, söyleşiler ve gezi faaliyetlerimiz uzakları yakın kılarak hemşerilerimizle bir araya gelmemize aracı olmaktadır.

Böylelikle Anadolu Kültürümüzün paylaştıkça güzelleşen bir hal almasına nezih bir katkı sağlanmaktadır. Vakfımız, tecrübeyi sabırla harmanlayıp, "Ne olursan ol yine gel" temasında bir olmanın önemini dünyaya haykıran bir zihnin gelecek nesillere bıraktığı güzel bir miras örneğidir.

Düşüncelerimi ifade edebilmek, vakfımızın gönlümdeki yerini de daha derine taşımıştır. Bozkırlar Vakfı dediğimizde; küçüğüne sevgi, büyüğüne saygı görgüsü ile büyük bir aile olabilmek için verilen emeği onur duyarak dile getirmekteyim.

Bu hususta fedakârlıkta ve katkıda tereddüt etmeyen büyüklerimizi örnek aldığımı ve aynı çerçevede yer almış bütün arkadaşlarımızın da yardımlaşmanın önemini unutmamaları gerektiği vurgulayarak; gönülden çaba sarf edilen bu yolda amaçladığımız şekilde adalet ve bereketle muvaffak olabilmemizi dilerim.

Saygılarımla
Meryem ARSLAN