Temel Atma Sünnet Şöleni

15.06.2013 Cumartesi günü Vakfımız,sabah SÜNNET PROGRAMI: (Saat 10:00) Sünnet olacak çocukların mehterle birlikte gezisi akabinde erkek yurdunda Sünnet programı.TEMEL ATMA PROGRAMI: (Saat:11:00 ) gerçekleştirmiştir.

BOZKIRLILAR İLİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI

Bozkırlılar Vakfı 1991 yılından bu yana; başta eğitim alanında olmak üzere , sağlık ve sosyal yardımlaşma alanlarında hizmetlerine devam etmektedir. Her yıl yüzlerce öğrenciye yüksek öğrenim bursu vermekte olup, Bozkır ilçesinde iki öğrenci yurdu ile hizmet vermekte ve Konya merkezde de Özel Sena Kız Kur’an kursu ile hafız yetiştirip Kur’an eğitimi vermektedir.

Her yıl Bozkır merkez ve köylerinden gelen vatandaşlarımıza sünnet şöleni düzenleyerek çocuklarımızı ücretsiz olarak sünnet yaptırmaktadır. Bu sene de 100 çocuğumuzu bu şekilde sünnet yaptırdık.

Bozkırlılar Vakfı 2013 yılını atılım yılı ilan ederek; Bozkır ilçemizde son yıllarda Bozkır köylerinden ve çevre ilçelerden tahsil için gelen muhtaç öğrencilerimizin barınacak yurt sorunu ile karşılaşması üzerine bu durumu değerlendirerek bir proje çalışmasına başlamıştır. Bodrum , zemin ve 4 normal karttan oluşan , 5000 m2 ‘lik kapalı alanlı , 320 öğrenci kapasiteli hizmet verecek bu projeyi hazırlayarak değerli vatandaşlarımız ve protokol üyeleri ile birlikte bir tören düzenleyerek bugün temelini atmıştır.

Bundan sonra da Bozkırlılar Vakfı olarak eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma alanında siz değerli vatandaşlarımızla birlikte hizmetlerine devam edecektir.

Selam ve dua ile,

Kamil BİLGİN

Bozkırlılar Vakfı

Mütevelli heyet adına başkan.