İstişare Toplantısı

16 Mart 2013 Cumartesi günü Bahçelievler Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısı Vakıfbank Yönetim kurulu üyesi Ahmet Candan ’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

2012 yılında gerçekleştirilen projeler ile 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırımların görüşülmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Vakıfbank Yönetim kurulu üyesi Ahmet Candan Av. Hüsnü Tuna,Bozkır Dernek Başkanı Av.Mustafa Göksu ve Vakıf Gönüllüsü Hemşehrilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf genel başkanı Kamil Bilgin Bozkırlılar Vakfının da açılımının içinde siyaset yok, dolayısıyla siyaseti Vakıfta konuşmayalım. Bozkırlılar yapısının siyasi veya herhangi bir sebeple kimseye sırtını dönmeye, suçlayıcı, küstürücü ve kırıcı tavırlar içinde bulunma hakkı yoktur. Birbirimize destek olmaya mecburuz. Yapılan hizmetleri samimi şekilde ortadadır.

Bozkırlıların bir araya gelebilmesi için herkes fedakarlık yapması ve yapılan tüm çalışmalara destek vermeleri gerekmektedir. Bilgi bankasının genişletilmesi gibi çalışmalar üzerinde durulmalı ve destek verilmelidir.

Buraya katılan hemşerilerimizin samimiyeti beni daha da ümitlendiriyor. Bozkırda kız öğrenci yurdu çalışmalarının vakıf yönetimiyle istişare ederek hızlandıracağımızı, sizlerinde bilgilerine sunarak desteklerinizi esirgemeyeceğinizi temenni ediyorum. Katılım gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

İstişare toplantısına katılan Ali Rıza Tanrısever Vakıf sorunlarını karşılıklı konuşarak, danışarak, ortak istişarede bulunarak çözmeye çalışacaklarını belirterek toplantının faydalı geçmesini temenni etti.