Tanışma Toplantısı Yapıldı

Vakfımız her yıl ilk bursları verirken,yeni bursiyer olmuş arkadaşlarla tanışma gerçekleştirmektedir.Eski ve yeni bursiyerlerin tanışıp Vakıf yöneticileri ile kaynaşarak Vakfın faaliyetlerinden ve amaçlarını yaptığı hizmetler anlatıldı.

Bursiyer öğrencilerimizle bir tanışma toplantımızı da geride bıraktık.15.Aralık.2012Cumartesi günü Vakıf yöneticileri büyüklerimizin katılımı ile önceki seneleri aratmayacak bir toplantı Gerçekleştiktik.

Bursiyer öğrencilerin, Vakıf yöneticileri Büyüklerimiz ile tanışma ve sohbet imkânı bulduğu toplantıya

İlk olarak Vakıf Muhasibi Malimüşavir Abdülkadir Duran‘in açılış konuşması ile toplantımız başladı. faaliyetlerimiz ve amacımız anlattıktan sonra yeni bursiyer arkadaşlar ile tek tek tanıştık kazandıkları Üniversite ve Bölümlerini öğrendik. Toplantımızda Vakıf Muhasibi Abdülkadir Duran öğrencilerden desteklerini esirgemeyeceklerini her türlü yardımda bulunabileceklerini memnuniyetle ifade ettiler.