Burs Kampanyası Başladı

BİR ÖĞRENCİ DE BEN OKUTMAK İSTİYORUM
Vakfımız, bugüne kadar gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleriyle binlerce gencimizin elinden tutmuş ve kendilerini milletimizin hizmetine yönlendirmiştir.

DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ,
Bozkırlılar Vakfı tarafından  yüksek öğrenimde bulunan, başarılı ama maddi imkanları yetersiz, Bozkır'lı öğrencilerimize burs verme faaliyeti, yönetim kurulumuzca hazırlanan yönetmelik hükümleri sitemizde ilan edilecek tarihler arasında yapılacak başvuruların değerlendirilerek burs almaya hak kazanan öğrencilerin  belirlenmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde Sitemizden yayınlanacaktır.

Bir öğrencimize bir öğretim yılı için verilecek burs miktarı 1.500.- TL.(BinİkiYüzTürk Lirası) olacaktır. Burs vermek isteyen hemşerilerimiz şimdiden vakfımıza müracaat etmeye başlamışlardır.

Burs vermek isteyen, başka hayırsever hemşerilerimizin de olduğunu biliyor ve vakfımıza müracaatlarını bekliyoruz. Siz değerli Hayırsever hemşehrilerimiz ne kadar çok katkıda bulunursanız, bizlerde o kadar çok öğrencimizin eğitimine yardımcı olabileceğiz.

Bozkırlılar Vakfı Yönetimi

banka-no-2015